1840 Bluse med rynkebånd i halslinien

Pris fra
143,70 DKK

 

DOWNLOAD OPSKRIFTEN HER

Damebluse med rynk i Mayflower 1 Class. Størrelse S-XXXL.

 

Pinde og tilbehør lægges i kurven separat. 

Se alle dameopskrifter fra Mayflower her. 

Herunder finder du alt hvad du skal bruge til opskriften
Mayflower 1 Class
Pris fra
20,95 DKK
Lager: 24 stk på lager
Fjern fra kit

1840 Bluse med rynkebånd i halslinien

Denne skønne sommerbluse er strikket i Mayflower 1 Class, som du måske normalt kender som vores strømpegarn. Garnet kan dog bruges til meget mere end bare strømper, for garnet er både slidstærkt og blødt.

I dette design er vi gået efter at skabe et feminint udtryk. Derfor har vi valgt at strikke blusen i en lys lilla, hvilket passer godt til blusens rynkebånd og sløjfe. Samtidig er blusen også strikket i tyndt garn, så den også er let og luftig.

Mange forbinder uldgarn med vintertøj, men 1 Class kan bruges hele året rundt, selvom det består af 75 % uld og 25 % nylon. Garnet har en løbelængde på hele 201 meter pr. 50 gram, hvilket gør det til relativt tyndt uldgarn. Dette er også grunden til, at garnet er velegnet til sommertøj, for en tynd bluse i uld giver fantastisk åndbarhed og kan hjælpe med kroppen med effektivt at temperaturregulere.

Opskriften er forholdsvis enkel, men der kan være udfordrende elementer. Derfor er det en fordel, hvis du er en let øvet strikker, som tidligere har prøvet at strikke bluser. Opskriften er naturligvis gratis

Forslag til dig
Andre købte også