KnitAtHome Chunky Wool

Indhold: 100% ren, ny uld

Vægt/længde: 200 gram = ca 25 meter, tykkelsen på tråden er ca. 15mm

Strikkefasthed: 3 masker i glatstrik på pinde 30 = 10 cm

Anbefalet pindestørrelse: 30 eller brug armene -  KAH Chunky Wool er perfekt til armstrik

Vask: Håndvask 30 °C, Brug vaskemiddel for uld/silke, Brug ikke skyllemiddel, Tørres fladt

 
GARNET UDGÅR DESVÆRRE HOS HOY
60,90 DKK
87,00 DKK
Du sparer: 26,10 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager

KnitAtHome Chunky Wool

 

Garnet her er lavet i ren uld, og det gør det altså mere tykt end mange andre garner. Det kan bruges til et hav af forskellige strikkeprojekter og er for eksempel helt ideelt til at strikke trøjer, huer og halstørklæder til vinteren eller for eksempel et lækkert tæppe eller sjal, som du nemt kan varme dig i. Vi anbefaler, at man bruger en strikkepind, der har en størrelse 30, men du kan også blot bruge din arme og give dig i kast med en sjov armstrik, som dette garn vil være supergodt til, så du supernemt kan få lavet et stort og lækkert tæppe eller sjal.

Dette lækre uldgarn kommer også i et hav af forskellige farver, og vi tilbyder et stort udvalg af farver her på siden. Det er bare med at vælge den nuance, som du mener vil passe bedst til, hvad du end vil strikke. Der er helt sikkert noget for enhver smag. Desuden kan dette garn vaskes ved 30 grader, så du altid kan holde dit strikkeprodukt rent og lækkert uden problemer. Så hvis du ønsker at prøve armstrik af eller bare ønsker et lækkert uldmateriale her til vinteren, så er det bare med at få fat i dette lækre uldgarn.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
OM OS

YarnLiving forsyner hele Danmark med kvalitetsgarn. Vi har et bredt sortiment fra de populære mærker med mere end 15000 varenumre. Vores team tilstræber at give dig den bedst mulige service og hurtigste levering til enhver tid. Se teamet bag YarnLiving her.

Find os på